Nardini - Acqua Di Cedro 70cl

€ 23,99
Op voorraad

In Italië krijg je na het eten vaak een Grappa of een Limoncello maar wat nou als je het beste van beide combineert in 1 drank? Dan krijg je deze heerlijk Nardini - Acqua Di Cedro, een likeur op basis van Grappa maar met een heerlijk vleugje zuur van de Muskuscitroen. Echt een aanrader! Vooral in de zomer erg lekker!

Nardini - Acqua Di Cedro Likeur is een heerlijke Citruslikeur van het merk Nardini. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Itaië en is gebotteld op 29% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Nardini - Acqua Di Cedro.

Citruslikeur is een likeur wat wordt gemaakt van citrusvruchten, zoals sinaasappels en grapefruits. De populairste citrusvrucht die wordt gebruikt bij het maken van een citruslikeur is een citroen, dit wordt ookwel Limoncello genoemd. Citruslikeuren op basis van sinaasappels worden meestal alleen gebruikt bij het maken van cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Likeur, van Creamlikeur tot Whiskylikeur. Maar ook likeuren zoals deze Citruslikeur. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste likeur cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Nardini
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 29%