Navimer - Pure Alcohol 1 liter

€ 31,99
Niet op voorraad

Navimer Alcool Pur is een bijna pure alcohol gemaakt bij Grades Distilleries de Charleroi in België. Het is in feite een wodka, maar dan gebotteld op 96 procent. Het is niet de bedoeling dat je dit puur drinkt, maar je kan ’t perfect gebruiken voor desserts óf om je eigen likeur te maken. Wie heeft er zin in limoncello? Ook is deze pure alcohol goed om te ontsmetten op een natuurlijke manier.

Navimer - Alcohol Pur Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Navimer. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige België en is gebotteld op 96% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Navimer - Alcohol Pur.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Navimer
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 96%