Nikka Taketsuru - Pure Malt 70cl

€ 57,99
Niet op voorraad

Nikka Taketsuru Pure Malt is een blended malt vernoemd naar de oprichter van Nikka, Masataka Taketsuru. Hij was de eerste Japanner die het whiskyvak in Schotland leerde. Deze kennis gebruikte hij bij zijn terugkeer naar Japan en hij wordt dan ook als grondlegger van de Japanse whisky gezien. Nikka Taketsuru Pure Malt werd voor het eerste gelanceerd in 2020 en bestaat uit single malt whisky’s van verschillende Japanse distilleerderijen.

Nikka Taketsuru - Pure Malt Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Nikka. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Nikka Taketsuru - Pure Malt.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Nikka
Categorie Single Malt
Land Japan
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%