Opihr - Oriental Spiced 70cl

€ 23,99
Op voorraad

Ontdek de exotische intensiteit van het Oosten; Staartpeper uit Indonesië, zwarte peper uit India en koriander uit Marokko, met de hand geplukt om een unieke gekruide gin te creëren.

Opihr - Oriental Spiced Gin is een heerlijke Gin van het merk Opihr. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 42,5% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Opihr - Oriental Spiced.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Opihr
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 42.5%