Patron - XO Cafe 70cl

€ 55,50
Niet op voorraad

Patrón XO Café is niet zoals alle andere koffielikeuren, die vaak zijn gebaseerd op neutrale graanalcohol. Patrón XO Café heeft een basis van koffie en Patrón Tequila. Patrón XO Café is een donkere, droge en heerlijke koffielikeur met een niet te hoog alcoholpercentage. De likeur is niet zo zoet als je zou verwachten, en werkt daarom geweldig in Martini’s.

Patron - XO Cafe Likeur is een heerlijke Koffielikeur van het merk Patron. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 35% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Patron - XO Cafe.

Koffielikeur combineert twee van de favoriete dranken van veel mensen: koffie en alcohol. Meestal wordt er veel suiker toegevoegd om de scherpe smaak van de alcohol te compenseren. Koffielikeur is de perfecte likeur om te drinken na het eten. Het is romig, zoet en zacht, waardoor hij populair is bij mensen die willen genieten van een zoete maar sterke drank.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Sambuca tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Patron
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 35%