Peaky Blinder - Irish Whiskey Giftpack met Shot Glas 70cl

€ 39,99
Niet op voorraad

Peaky Blinder - Irish Whiskey Giftpack met Shot Glas is de bekende Peaky Blinders Whiskey met daarbij een mooi shot glas met kogel in het glas! Het perfecte cadeau voor de echte Peaky Blinders van!

Peaky Blinder - Irish Whiskey Giftpack with Shot Glass Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Sadler's. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Peaky Blinder - Irish Whiskey Giftpack with Shot Glass.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Sadler's
Categorie Blend
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%