Peat's Beast - Cask Strength 70cl

€ 45,99
Op voorraad

Een cask strenght op 52,1% van de Peat’s Beast serie. Deze whisky doet zijn naam zeker eer aan. De geur begint zacht en delicaat met honing, vanille, room, karamel en kaneel. Maar dan… Plotseling een explosie van kampvuur, zee lucht, kardemom en teer. Het beest is wakker! De smaak start intens. De sterkte is ongetemd en woest. Gelukkig gaat deze woestheid liggen en ontstaat een warmte met tonen van banaan, dikke stroop, mokka maar ook ananas, gember en komijn. Een whisky om nooit te vergeten.

Peat's Beast - Cask Strength Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Fox Fitzgerald. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 52,1% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Peat's Beast - Cask Strength.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Fox Fitzgerald
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 52.1%