Pig's Nose - Blended Scotch 70cl

€ 22,50
Op voorraad

De naam van Pig’s Nose Blended Scotch Whisky is afgeleid van het idee dat de whisky zo zacht is als de neus van een varken. Het merk bestaat al sinds 1977 en kent zijn oorsprong in een kleine Britse pub. Sindsdien trekt Pig’s Nose wereldwijd een publiek. De whisky rijpt in first-fill vaten, en combineert malt whisky uit Speyside, Islay en de Lowlands met graanwhisky van Invergordon. Het is Richard ‘The Nose’ Paterson, de eerste derde generatie masterblender van Schotland, die Pig’s Nose samenstelt.

Pig's Nose - Blended Scotch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Spencerfield. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Pig's Nose - Blended Scotch.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Spencerfield
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%