Proper - No. Twelve 70cl

€ 35,50
Op voorraad

MMA vechter Conor McGregor is in de ring gestapt van het maken van whiskey met deze Proper No. Twelve. Deze Ierse blended whiskey is gemaakt met hulp van oud Bushmill’s Distilleerderij manager David Elder. Uit malt en graan whiskey’s uit bourbon vaten hebben we bijna 100 blends gemaakt waaruit deze als beste is gekozen. De naam Proper No. Twelve komt van Dublin 12, de buurt van McGregor is opgegroeid.

Proper - No. Twelve Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Proper. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Proper - No. Twelve.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Proper
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%