Ron Colón - High Proof Aged Rum 70cl

€ 33,50
Op voorraad

Het hart van de High Proof Aged Rum van Ron Colón Salvadoreño wordt gevormd door kolomgedistilleerde rum van de Licorera Cihuatan-distilleerderij in El Salvador, een dochteronderneming van een van de grootste en oudste suikerproducenten van dat land. De blend bestaat verder uit ongerepte Jamaicaanse potstill rum van Worthy Park, Hampden en Moneymusk, aangevuld met een kleine portie gerijpte Worthy Park. Tropisch, vol van smaak en funky. Dat hij heerlijk is wordt bewezen door het winnen van de SFWSC 2020.

Ron Colón - High Proof Aged Rum Rum is een heerlijke Rum van het merk Ron Colón. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige El Salvador en is gebotteld op 55,5% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Ron Colón - High Proof Aged Rum.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Ron Colón
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 55.5%