Ron de Jeremy - Reserva 70cl

€ 32,99
Niet op voorraad

Ron de Jeremy Reserva is gemaakt van premium rums uit Barbados, Trinidad, Jamaica en Guyana. Er zijn zowel rums uit distilleerketels en -kolommen gebruikt voor de Ron de Jeremy Reserva, die in totaal 8 jaar in ex-bourbon barrels van Amerikaans eikenhout rijpte. De rum is vernoemd naar icoon Ron Jeremy (Ron is Spaans voor rum).

Ron de Jeremy - Reserva Rum is een heerlijke Rum van het merk Ron Jeremy. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Panama en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Ron de Jeremy - Reserva.

Gold Rums of Gouden rums zijn kort gerijpte rums, deze hebben een korte tijd op houten vaten gerijpt wat het wat meer smaak en complexiteit meegeeft, maar niet zo sterk als bij bruine rum die langer gerijpt hebben. Deze gouden rums zijn daardoor wat frisser van smaak maar met meer karakter dan witte rum. Heerlijk puur of met ijs maar ook geweldig in de mix of in cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Ron Jeremy
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%