Ron de Jeremy - Spiced 70cl

€ 20,50
Niet op voorraad

Ron de Jeremy Spiced is gemaakt van de beste rums van Trinidad Distillers. Deze zijn deskundig op smaak gebracht met exotische kruiden zoals vanille, kardemom, anijszaad, koriander en kaneel. De rum is vernoemd naar icoon Ron Jeremy (Ron is Spaans voor rum) en heeft een laaaange afdronk.

Ron de Jeremy - Spiced Rum is een heerlijke Rum van het merk Ron Jeremy. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Panama en is gebotteld op 38 % alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Ron de Jeremy - Spiced.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Ron Jeremy
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 38%