Matusalem, 10 years - Clasico 70cl

€ 25,50
Op voorraad

Matusalem Clasico 10 is een unieke "Gold Rum". Deze rum heeft gerijpt middels de 'Solera-methode'. Bij het gebruik van deze methode worden meerdere vaten rum in verschillende stadia van het rijpingsproces gemengd, zodat een ultieme mix ontstaat van gemiddeld 10 jaar oud. De rum heeft een buitengewoon zachte smaak.

Matusalem, 10 Y - Clasico Rum is een heerlijke Rum van het merk Matusalem. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Dominican Republic en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Matusalem, 10 Y - Clasico.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Matusalem
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%