Old Captain - White Rum 1 liter

€ 15,50
Op voorraad

Old Captain traditionele witte rum is een goed uitgebalanceerde combinatie van verschillende lichte soorten rum uit de Caribbean. De licht zoete en fruitige geur gaat harmonieus samen met zijn zachte smaak en mooie, droge afdronk. Niet alleen puur en on the rocks is Old Captain witte rum verrassend lekker, ook in een mix is het een regelrechte ontdekking.

Old Captain - White Rum Rum is een heerlijke Rum van het merk Old Captain. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Old Captain - White Rum.

Witte Rum is heerlijk in de mix of met ijs. Omdat witte Rum over het algemeen een lichtere en zachtere smaak heeft dan Gouden Rum of Bruine Rum overheerst deze niet te veel in de mix en ook puur heeft het een lekker frisse smaak.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Old Captain
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 37.5%