Rumbullion!, 15 years 50cl

€ 64,99
Op voorraad

Rumbullion 15 Years Old is een Caribische, bruine rum met een alcoholpercentage van 46.2%. Hij heeft voor meer dan 15 jaar mogen rijpen onder de Caribische zon, en heeft smaken van vanille, sinaasappel en kruiden, nog meer dan de andere rum van Rumbullion door de lange rijpingstijd. Bij Rumbullion raden ze aan deze rum eens in een Palmetto cocktail te drinken.

Rumbullion!, 15 Y XO Rum is een heerlijke Rum van het merk Rumbullion. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Bermuda en is gebotteld op 46,2% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Rumbullion!, 15 Y XO.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Rumbullion
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 46.2%