Saper Vodka 60cl

€ 40,50
Op voorraad

Saper Vodka is een set van drie verschillende wodka’s die gebotteld zijn in de vorm van een handgranaat. Saper Pear is (je raadt het al) een perenwodka, terwijl Saper Cranberry ook voor zichzelf spreekt. Saper Bitter Herbal is gemaakt van een speciale blend van kruiden en gedroogd fruit.

Saper Vodka Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Saper. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Polen en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Saper Vodka.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Saper
Inhoud 60cl
Alcoholpercentage 40%