Speyburn - Bradan Orach 70cl

€ 21,99
Op voorraad

Bradan Orach betekent ‘Gouden Zalm’, een verwijzing naar de uitstekende vismogelijkheden die de river Spey biedt. De gelijknamige whisky is een klassieke Speyside single malt gemaakt bij Speyburn. Speyburn – Bradan Orach heeft exclusief gerijpt in ex-bourbonvaten van Amerikaans eiken. De distilleerderij is al sinds de oprichting in de 19e eeuw een belangrijk onderdeel van de Schotse whiskyindustrie.

Speyburn - Bradan Orach Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Speyburn. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Speyburn - Bradan Orach.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Speyburn
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%