Stolichnaya 1 liter

€ 19,50
Niet op voorraad

Stolichnaya is 1 van de in totaal 7 originele Russische vodka's welke dit predikaat mogen dragen. Het product wordt geproduceerd bij de Crystal distileerderijen sinds 1901. In 1938 is Stolichnaya voor het eerst als merk gedeponeerd, waarna het internationaal pas in 1953 is gelanceerd. Een pure vodka geproduceerd uit winter tarwe en gletsjer water.Op de toevoeging van de medailles na is het etiket nog altijd gelijk aan dat van het eerste ontwerp uit 1953.

Stolichnaya Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Stolichnaya. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Rusland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Stolichnaya.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Stolichnaya
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%