Talisker, 18 years 70cl

€ 174,99
Op voorraad

Talisker is opgericht in 1830, en lange tijd had het de eer de enige distilleerderij op Isle of Skye te zijn. Door de recente toename van het aantal kleine distilleerderijen is dat niet meer het geval, maar Talisker is nog steeds met afstand de oudste en meest iconische distilleerderij op het eiland. De Talisker, 10 Y is terecht een klassieker, maar de Talisker, 18 Y is absoluut een stap omhoog. Het is een meesterwerk van een van de meest legendarische distilleerderijen in Schotland. In 2007 werd deze whisky uitgeroepen tot ‘Beste Single Malt Whisky ter Wereld’ bij de World Whiskies Awards.

Talisker, 18 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Talisker. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islands en is gebotteld op 45,8% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Talisker, 18 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Talisker
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Leeftijd 18 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45.8%