Talisker Select Reserve - Game Of Thrones, House Grey Joy 70cl

€ 49,50
Niet op voorraad

Om het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones te vieren, hebben Diageo en HBO een serie gelimiteerde whisky’s uitgebracht ter ere van de show. Elk van de whisky’s is gecombineerd met een van de iconische huizen van Westeros. House Greyjoy regeert over de Iron Islands en aanbidt de Drowned God. Talisker was een logische keus voor House Greyjoy, want deze single malt wordt gedistilleerd aan de kust van Isle of Skye, een van de meest ruige en afgelegen gebieden in Schotland. Het kenmerkende maritieme karakter van Talisker Select Reserve is het resultaat van de door golven geteisterde kust van dit eiland en de rijping in zwaar geblakerde vaten.

Talisker Select Reserve - Game Of Thrones, House Grey Joy Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Talisker. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Isle of Skye en is gebotteld op 45,8% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Talisker Select Reserve - Game Of Thrones, House Grey Joy.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Talisker
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45.8%