Talisker - Skye with Hip Flask 70cl

€ 37,99
Niet op voorraad

Talisker is een van de meest iconische single malt distilleerderijen van Schotland. Deze legendarische distilleerderij ligt op het eiland Skye en presteert ook na twee eeuwen nog aan de toppen van zijn kunnen. De Talisker Skye werd een paar jaar geleden geïntroduceerd als ode aan het thuiseiland van de distilleerderij. Talisker Skye heeft zoete rookinvloeden met maritieme en kruidige tonen. Deze cadeauverpakking is inclusief heupfles met logo.

Talisker - Skye with Hip Flask Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Talisker. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Isle of Skye en is gebotteld op 48,8% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Talisker - Skye with Hip Flask.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Talisker
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 48.8%