Tanqueray - Malacca 1 liter

€ 28,50
Op voorraad

Tanqueray Malacca is gebaseerd op een oud recept uit 1839 van Charles Tanqueray. Deze gin is een subtiel kruidige drank die is vernoemd naar de Straat van Malacca, een waterweg tussen Maleisië en Indonesië. De Tanqueray Malacca heeft een fijne citrusinvloed en het smaakprofiel is vergelijkbaar met de klassieke Old Tom gin. Het spreekt voor zich dat de Tanqueray Malacca uitstekend in cocktails werkt.

Tanqueray - Malacca Gin is een heerlijke Gin van het merk Tanqueray. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Scotland en is gebotteld op 41,3% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Tanqueray - Malacca.

Flavoured Gin is perfect voor gin liefhebbers die zin hebben in iets anders dan een klassieke gin. Bij Flavoured gin wordt er namelijk een smaak toegevoegd aan de basis gin. Omdat de toegevoegde smaak meestal een fruitsmaak is, heeft het vaak een fruitig karakter, waarbij de zoete en lichte smaak elkaar balanceren. Flavoured Gin bevat meer suiker dan andere Gin soorten. Aangezien het meestal om fruit gaat, is de zoetheid van de Gin afkomstig van natuurlijke suikers. Door de Gin te mixen met Tonic of Ginger Ale breng je de smaken nog beter naar boven.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin! Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Tanqueray
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 41.3%