Teeling - Single Grain, 13 years 70cl

€ 78,99
Niet op voorraad

Het deskundige team van de Ierse distilleerderij Teeling finishte een buitengewone single grain whiskey in rodewijnvaten. Deze whiskey bestaat voor 95% uit maïs en 5% uit gemoute gerst. Aanvankelijk rijpte die in ex-bourbonvaten, maar de laatste vier jaar werden doorgebracht in topkwaliteit vaten uit de Bordeaux-wijnregio. Single grain whisky is van zichzelf neutraler van smaak, waardoor de invloed van de rodewijnvaten alleen nog maar meer tot zijn recht komt.

Teeling - Single Grain, 13 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Teeling. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 50% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Teeling - Single Grain, 13 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Teeling
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 50%