818 Tequila By Kendall Jenner

Handgeplukt door jimadores, gekookt in traditionele steenovens, gerijpt in eikenhouten vaten, en rechtstreeks van ons naar jou en je familie gebracht. 818 waardeert elke stap van hun proces en respecteert degenen die het mogelijk maken, en dat alles terwijl ze hun belofte aan de aarde nakomen. Uiteindelijk houden we de bekroonde 818 over, een van de meest zachte en plezierige tequila's ter wereld.

Bekijk alle 818 Tequila door Kendall Jenner:

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Type Tequila
 

818 Tequila van Kendall Jenner

818 Tequila is het merk van Kendall Jenner die natuurlijk bekend is geworden van de Kardashians. 

818 Tequila

De reis van 818 tequila begint met het werk van bekwame jimadores, agaveboeren uit de regio Tequila. Ze identificeren agaves in de Los Valles regio van Tequila en vinden de optimale omstandigheden voor 818 door ten minste 7 jaar te wachten tot de agaves hun maximale rijpheid hebben bereikt.

Vervolgens koken ze hun zorgvuldig geselecteerde agaves meer dan 30 uur. Grote stenen Tahona's worden dan gebruikt om het sap te extraheren en te verzamelen door de gekookte agaves te pletten, een techniek die al eeuwen bestaat.

Ze pletten de gekookte agaves vervolgens met gemotoriseerde stenen Tahona-kuilen - elk wiel weegt 800 kilo, en zorgt voor de beste sapextractie en -opvang. Deze techniek wordt al eeuwenlang gebruikt bij de productie van tequila en is de meest traditionele methode.

Het gewonnen sap, “mosto” genaamd, wordt gefermenteerd in unieke houten en roestvrijstalen tanks gedurende ongeveer 48 uur, met behulp van overgebleven agavevezels van onze tahona's, geënt met inheemse gist voor een diepere aromatische expressie.

818 tequila wordt vervolgens gedistilleerd in met de hand gebouwde koperen alembische pot stills van de hoogste kwaliteit. We distilleren onze tequila twee keer: eerst tot 24% alcoholvolume en dan tot 48% alcoholvolume, waarbij we nauwkeurige distillaties gebruiken voor een maximale zachtheid van 818 tequila.

Na de distillatie zoekt 818 tequila de vaten op - de Reposado en Añejo tequila's worden gerijpt in zowel Amerikaans als Frans eikenhout op stille sterkte. Het 818 team mengt de tequila's vakkundig voor de iconische 818 smaak: zacht, veelzijdig en drinkbaar.

Blanco

Blanco

Reposado

Reposado

Anejo

Anejo

 

Reserve

Reserve