The Botanist 70cl

€ 36,50
Op voorraad

The Botanist Islay Dry Gin wordt gemaakt bij de beroemde Bruichladdich-distilleerderij op Islay. Deze sublieme gin wordt gedistilleerd in ‘Ugly Betty’, een speciale distilleerketel. In totaal worden er 31 botanicals gebruikt om deze gin van wereldklasse op smaak te brengen, waarvan er 22 op Islay groeien. The Botanist is het geesteskind van de bekende meesterdistillateur Jim McEwan.

The Botanist Gin is een heerlijke Gin van het merk The Botanist. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Scotland en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke The Botanist.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij The Botanist
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%