The English - Original 70cl

€ 37,99
Niet op voorraad

Begonnen als een pensioenproject voor de vader van distilleerder Andrew Nelstrop, realiseerde het gezin zich al snel dat het maken van whisky was dát wat ze wilden doen. Ze produceren nu een reeks van bekroonde geturfde en ongeturfde whisky's in St George's Distillery in Norfolk, wat leidt tot een steeds populairdere beweging van Engelse whisky distilleerders. Zowel het gebruikte water als het gerst zijn van Engelse bodem. The Original’ heeft gerijpt op speciaal geselecteerde Bourbonvaten en heeft een licht romig karakter.

The English - Original Whisky is een heerlijke Whisky van het merk St. George's Distillery. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke The English - Original.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij St. George's Distillery
Categorie Single Malt
Land Engeland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%