Togouchi, 15 years 70cl

€ 125,99
Op voorraad

Een 15 jaar oude blended whisky uit de Togouchi range, geproduceerd door Chugoku Jozo in Japan. Het bedrijf werd in 1918 gesticht en is gevestigd in Akiota. Zij distilleren zelf geen whisky, maar importeren de Malt Whisky uit Schotland en de Grain Whisky uit Canada. Het blenden en rijpen gebeurt wel in Japan, waardoor het Japanse whisky mag heten. De locatie voor de rijping is een bijzondere. Een oude, verlaten treintunnel in het gebied blijkt de ideale rijpingsplaats voor whisky.

Togouchi, 15 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Togouchi. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 43,8% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Togouchi, 15 Y.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Togouchi
Categorie Blend
Land Japan
Leeftijd 15 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43.8%