Tullamore Dew - Irish Whiskey 70cl

€ 18,99
Niet op voorraad

Tullamore D.E.W. – Irish Whiskey is een van de lichtste en soepelste Ierse whisky’s. Het is het resultaat van 3 verschillende soorten whiskey: pot still, graan- en maltwhisky. De whisky rijpte voornamelijk in ex-bourbonvaten en een klein aandeel ex-sherryvaten. Tullamore D.E.W. is vernoemd naar Daniel E. Williams. Hoewel hij niet de oprichter is van de oorspronkelijke distilleerderij, mag Daniel E. Williams worden gezien als de man die verantwoordelijk is voor het tegenwoordige succes.

Tullamore Dew - Irish Whiskey Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Tullamore Dew. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Tullamore Dew - Irish Whiskey.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Tullamore Dew
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%