Grey Goose – Le Citron 70cl

€ 41,50
Op voorraad

GREY GOOSE komt uit de Cognac-streek, waar 's werelds meest gerespecteerde experts op het gebied van destillatie van alcoholische dranken hun zeldzame ambacht al eeuwen lang uitoefenen. Grey Goose Lemon wordt op smaak gebracht met essentiele olie van de beste citroenen waaronder de Menton citroen. Deze citroen is groter en heeft een dikkere schil dan de "normale" citroen en heeft een iets minder zure smaak. Dit maakt deze citroen uitermate geschikt om de vodka op smaak te brengen.

Grey Goose – Le Citron Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Grey Goose. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Frankrijk en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Grey Goose – Le Citron.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Grey Goose
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%