Zytnia - Graanwodka 70cl

€ 15,50
Op voorraad

Zytnia is een droge vodka die zeer populair is in Polen en onder Poolse expats over de hele wereld. De vodka wordt gezien als “retro” en doet terug denken aan de tijd zoals vodka vroeger gemaakt werd. Zytnia wodka heeft vanwege de smaak vele medailles gewonnen. Door 100% gebruik te maken van rogge is het een zeer interessante vodka die wordt gezien als een van de oudste pure vodka’s ter wereld.

Zytnia - Graanwodka Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Zytnia. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Polen en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Zytnia - Graanwodka.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Zytnia
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%