Wild Geese - Irish Honey 50cl

€ 14,99
Op voorraad

Wild Geese Irish Honey Liqueur is een mix van premium Ierse whiskey en 100% natuurlijke honing uit Tipperary en Kilkenny. Het recept is geheim en geïnspireerd op Gobnait, de Ierse beschermheilige van bijenhouders. Wild Geese Irish Honey Liqueur heeft in de loop der jaren vele awards gewonnen, waaronder die van beste Ierse whiskeylikeur in 2019.

Wild Geese - Irish Honey Likeur is een heerlijke Whiskylikeur van het merk Wild Geese. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Ierland en is gebotteld op 35% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Wild Geese - Irish Honey.

Whiskylikeur wordt gemaakt door whisky (of whiskey) te combineren met een siroop op basis van suiker. Hierdoor zijn ze meestal ook zoeter dan whisky en hebben vaak fruit of kruidensmaken als toevoeging. Whiskylikeuren kunnen puur, met ijs of gemengd in cocktails worden gedronken. Een Whiskylikeur wordt ook veel gebruikt als ingrediënt in desserts zoals cheesecakes.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Wild Geese
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 35%