Wolfburn - Aurora 70cl

€ 43,99
Op voorraad

Op dit moment is Wolfburn nog de meest noordelijk gelegen distilleerderij op het Schotse vasteland. Dat gaat echter niet lang meer duren, want in John O’Groats opent 8 Doors Distillery. Maar of Wolfburn nou die titel heeft of niet, hun whisky blijft van dezelfde hoge kwaliteit. Een van de prominentste single malts van Wolfburn is de Aurora. Deze whisky rijpte deels in kleine quarter casks, maar ook in first-fill ex-bourbonvaten én first-fill Oloroso sherryvaten.

Wolfburn - Aurora Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Wolfburn. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Wolfburn - Aurora.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Wolfburn
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%