Writer's Tears - mini-book gift pack 150ml

€ 18,99
Niet op voorraad

Uniek geschenk met drie kleine flesjes Writers Tears: Cask Strength, Copper pot & Double Oak. In een prachtig ontworpen geschenkverpakking dat eruit ziet als een boek.

Writer's Tears - mini-book gift pack Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Writers Tears. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Writer's Tears - mini-book gift pack.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Writers Tears
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 150ml
Alcoholpercentage 40%