Zoladkowa Gorzka - Traditional Flavoured 50cl

€ 11,99
Op voorraad

Zoladkowa Gorzka Traditional is een vodka uit Polen. Door een infusie van kruiden en fruit ontstaat een unieke smaak die wat zacht en karamelachtig is. Door de kruiden wordt de vodka ook gebruikt als medicijn tegen maagklachten. De naam betekent dan ook "vodka voor de maag".

Zoladkowa Gorzka - Traditional Flavoured Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Zoladkowa. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Polen en is gebotteld op 34% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Zoladkowa Gorzka - Traditional Flavoured.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Zoladkowa
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 34%