Zuidam - Aged 88 70cl

€ 27,99
Op voorraad

Dutch Courage Aged Dry Gin 88 is gemaakt volgens het zelfde recept als de normale Dutch Courage Dry Gin waar gebruikt wordt gemaakt van vers citrus fruit en gedistilleerd in kleine batches.
Het verschil tussen de gin’s ontstaat door de lagering in nieuwe 200 liter Amerikaans eiken vaten.

Zuidam - Aged Dry Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk Zuidam. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 44% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Zuidam - Aged Dry Gin.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Zuidam
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 44%