Aberfeldy, 16 years 70cl

€ 68,50
Op voorraad

Deze 16 jaar oude Aberfeldy single malt whisky is in 2015 op de markte gebracht en maakt deel uit van The Last Great Malts serie. Gerijpt in een combinatie van bourbon en sherry vaten.

Aberfeldy, 16 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Aberfeldy. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Aberfeldy, 16 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Aberfeldy
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 16 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%