Absolut - Vanille 70cl

€ 20,99
Op voorraad

In de beroemde oude destilleerderij in het Zweedse Åhus wordt Absolut Vanilia gemaakt. Een heerlijke combinatie van rijk en romig. Deze pure vodka met een verfijnde smaak van vanille wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten: de wintertarwe groeit onder de Zweedse sneeuw, het water komt uit een diepe zuivere bron in de buurt van Åhus. Deze heerlijke variant van Absolut voegt de smaken van vanille, toffee en karamel harmonieus samen, met een prachtige balans van zoet en subtiel. Heerlijk in de E

Absolut - Vanille Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Absolut. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Zweden en is gebotteld op 38% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Absolut - Vanille.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Absolut
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 38%