Abuelo Anejo 70cl

€ 16,99
Niet op voorraad

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1908 wordt Ron Abuelo Anejo rum geproduceerd door Varela Hermanos SA in Panama, Midden-Amerika. Don Jose Varela Blanco richtte de eerste suikerfabriek op in de toen gevormde Republiek Panama en is een van de heel weinigen die hun eigen suikerriet verbouwt. Deze jongste specialiteit rijpte 3 jaar op Amerikaans wit eiken. Zeker goed genoeg om puur te drinken, maar ook fantastisch om mee te mixen.

Abuelo - Anejo Rum is een heerlijke Rum van het merk Abuelo. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Panama en is gebotteld op 37,5 % alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Abuelo - Anejo.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Abuelo
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 37.5%