Bacardi - Mojito 70cl

€ 14,99
Op voorraad

De Bacardí Carta Blanca is de perfecte drank voor een Mojito, maar soms heb je geen tijd om een cocktail te maken. Daarom is er nu de Bacardí Mojito! Deze kant-en-klare cocktail bestaat uit limoensap, munt, suiker en de klassieke witte rum van Bacardí. Je kan de fles in de vriezer bewaren of gewoon uitschenken met veel ijs. Voeg een beetje munt toe aan je glas en je bent klaar om te genieten!

Bacardi - Mojito Rum is een heerlijke Rum van het merk Bacardi. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Cuba en is gebotteld op 14,9% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bacardi - Mojito.

Flavored Rum is rum waar een smaak aan toegevoegd is na de distillatie, zo kom je snel in tropische sferen met heerlijke fruit of kruidensmaken aan je rum zonder ingewikkelde cocktails te hoeven maken. Voeg een simpele mixer toe en je hebt een heerlijke cocktail! Maar ook puur of met ijs zijn flavored rums erg lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bacardi
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 14.9%