ACDC - Thunder Stuck, Blanco 70cl

€ 26,50
Niet op voorraad

Thunderstruck is een van de grootste hits van de legendarisch Australische rockband AC/DC. Het is daarom alleen maar passend dat ze hun eigen tequila hebben vernoemd naar een van hun meest prominente liedjes. Deze Blanco tequila is geproduceerd in Mexico, bij de Fabrica de Tequilas Finos distilleerderij. De blue weber agave, die is geoogst in Jalisco, is het hoofdingrediënt. Het hart van de agave wordt gekookt, waarna de sappen geperst kunnen worden. Distillatie transformeert het uiteindelijk in een mooie zachte en milde tequila.

ACDC - Thunder Struck, Blanco Tequila is een heerlijke Blanco & Silver Tequila van het merk ACDC. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke ACDC - Thunder Struck, Blanco.

Blanco, ofwel Silver, is Tequila in zijn zuiverste vorm. Blanco tequila is helder van kleur en wordt meestal direct na de laatste distillatie gebotteld. Het wordt voornamelijk gebruikt in mixes en cocktails, zoals de heerlijke Margarita cocktail. Uiteraard kan je ook van Blanco & Silver tequila genieten door het puur of met ijs te drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij ACDC
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%