Aftershock - Red 70cl

€ 18,50
Op voorraad

Een likeur om mee te shotten, heeft een mint smaak met frisse en heldere smaak en wordt geproduceerd in Canada door Jim Beam Brands. We hebben van Aftershock meerdere varianten, zo ook Aftershock Black en Aftershock Red.

Aftershock - Red Likeur is een heerlijke Kruidenlikeur van het merk Aftershock. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Canada en is gebotteld op 30% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Aftershock - Red.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Aftershock
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 30%