Bols - Creme De Cacao Brown 70cl

€ 15,99
Op voorraad

Bols Crème de Cacao Brown is een donkere likeur met de rijke smaak van bittere pure chocolade met een accent van sinaasappel en vanille. Omdat de cacaosmaak middels percolatie van cacaobonen tot stand komt, smaakt Bols Crème de Cacao Brown meer naar pure chocolade dan de gedistilleerde Bols Crème de Cacao White, die smaakt meer naar melkchocolade.

Bols - Creme De Cacao Brown Likeur is een heerlijke Chocoladelikeur van het merk Bols. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 24% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bols - Creme De Cacao Brown.

Chocoladalikeur is een likeur wat meestal wordt gemaakt op basis van whisky of vodka waaraan chocolade is toegevoegd. Sommige chocoladelikeuren bevatten pure chocolade en andere worden gemaakt met melkchocolade of witte chocolade. Chocoladelikeur kan op zichzelf worden geserveerd (meestal met ijs) of worden gemengd in andere recepten en cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Likeur, van Kaneellikeur tot Fruitlikeur. Maar ook likeuren zoals deze Chocoladelikeur. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste likeur cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bols
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 24%