Agwa De Bolivia 70cl

€ 25,50
Op voorraad

Coca bladeren worden geplukt hoog is het andes gebergte. Dit gebeurt boven de 2000m. Daarna worden deze verpakt in balen en naar Amsterdam verscheept. Door mecaratie wordt hier ontstaat een vloeistof die gedistilleerd wordt tot 80% alcohol. Nadat het een tijdje heeft gerust gaat het naar een andere locatie waar nog 36 andere botanicals en kruiden worden toegevoegd. Uiteindelijk wordt de drank teruggebracht tot 30% alcohol

Agwa De Bolivia Likeur is een heerlijke Kruidenlikeur van het merk Agwa. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Frankrijk en is gebotteld op 30% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Agwa De Bolivia.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Agwa
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 30%