Dolfi - Frais De Bois 50cl

€ 16,99
Niet op voorraad

Levendig en vol van smaak, de Dolfi Frais de Bois is een echte aardbeienlikeur die gemaakt is van wilde bosaardbei. Deze specifieke aardbei staat bekend om zijn zoete karakter en dat proef je ook goed terug in de smaak, een lekkere fruitige likeur.

Dolfi - Frais De Bois Likeur is een heerlijke Fruitlikeur van het merk Dolfi. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Frankrijk en is gebotteld op 18% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Dolfi - Frais De Bois.

Fruitlikeuren kunnen van bijna elke denkbare vrucht worden gemaakt, en veel mensen maken thuis ook hun eigen fruitlikeur. Populaire voorbeelden zijn kersenlikeur, triple sec (gemaakt van sinaasappel) en Limoncello (gemaakt van citroenen). Fruitlikeuren kunnen worden gebruikt in allerlei cocktails, zoals de bekende Margarita Cocktail, maar worden uiteraard ook puur of met ijs gedronken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Dolfi
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 18%