Aha Toro - Anejo 70cl

€ 51,50
Niet op voorraad

Aha Toro Anejo komt uit een regio die bekend staat als Los Altos de Jalisco; een prachtig gebied waar veel agaveplanten groeien. Aha Toro Anejo wordt nog op dezelfde manier gemaakt als 100 jaar geleden en rijpte minstens een jaar in vaten. Dit is een geweldige kennismaking met tequila!

Aha Toro - Anejo Tequila is een heerlijke Añejo Tequila van het merk Aha Toro. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Aha Toro - Anejo.

Añejo Tequila wordt tussen de 1 en 3 jaar gerijpt in eiken vaten. Vanwege de eikenhouten rijping vertonen Añejo tequila's vaak rijke smaken van vanille, kaneel, en/of zoete specerijen. Añejo Tequila is zacht en rustgevend, bedoeld om puur of met ijs te drinken. Añejo werkt ook heel goed als een vervanger voor whisky in cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Aha Toro
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%