Aha Toro - Reposado 70cl

€ 36,99
Niet op voorraad

In het tequila gebied rond de stad Santiago de Tequila in de provincie Jalisco ligt een klein dorpje, Jesus Maria, waar al ruim 100 jaar de destilados Olé staat. Het dorp ligt op 2100 meter hoogte in een vrij droog en koud gebied. De Agave heeft het hier zwaar en moet diep wortelen. Hierdoor krijgt de 100% Agave Tequila een stevige grondsmaak en een zeer rijk karakter. Reposado moet voor de wet 3 maanden rijpen, maar de Aha Toro heeft 10 maanden op eikenhout gelegen. Een bijzondere Tequila met zachte houttonen, kruiden en honing. In de nasmaak kun je wat zwarte peper herkennen.

Aha Toro - Reposado Tequila is een heerlijke Reposado Tequila van het merk Aha Toro. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Aha Toro - Reposado.

Reposado Tequila wordt gerijpt in eiken vaten, meestal een paar maanden tot een jaar, waardoor het een mooie en subtiele gouden kleur krijgt. Door de lichte hints van vanille, jasmijn en citrus wordt de smaak van Reposado Tequila verzacht, hierdoor zijn ze een favoriet bij bartenders als het gaat om cocktails, hoewel ze ook uitstekend puur of met ijs te drinken zijn.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Aha Toro
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%