Casamigos - Blanco 70cl

€ 52,99
Op voorraad

Casamigos is een vermaard tequilamerk van Hollywood-ster George Clooney en zijn vrienden Rande Gerber en Mike Meldman. De Blue Weber agaves die worden gebruikt voor het maken van Casamigos Blanco Tequila fermenteren in totaal 80 uur met behulp van een speciale mix van gistsoorten. Na een rustperiode van twee maanden in roestvrijstalenvaten wordt de tequila gebotteld. Het idee voor Casamigos Blanco Tequila werd geboren tijdens gezellige avonden met vrienden — precies zoals deze tequila het best tot zijn recht komt.

Casamigos - Blanco Tequila is een heerlijke Blanco & Silver Tequila van het merk Casamigos. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Casamigos - Blanco .

Blanco, ofwel Silver, is Tequila in zijn zuiverste vorm. Blanco tequila is helder van kleur en wordt meestal direct na de laatste distillatie gebotteld. Het wordt voornamelijk gebruikt in mixes en cocktails, zoals de heerlijke Margarita cocktail. Uiteraard kan je ook van Blanco & Silver tequila genieten door het puur of met ijs te drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Casamigos
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%