Alisa Bay - Sweet Smoke 70cl

€ 68,50
Niet op voorraad

Ailsa Bay is een van de grootste distilleerderijen van Schotland, maar onbekend bij het grote publiek. Ailsa Bay is eigendom van dezelfde familie die ook Glenfiddich beheert, maar produceert voornamelijk voor blended whisky’s zoals Grant’s. Ieder jaar vloeit er 12 miljoen liter single malt uit de ketels, maar minder dan 1 procent wordt ook als zodanig op de markt gebracht. Ailsa Bay kan bovendien verschillende stijlen whisky produceren, dus in feite is het meerdere distilleerderijen in één. De Ailsa Bay Single Malt is een combinatie van deze stijlen.

Ailsa Bay - Sweet Smoke Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Alisa Bay. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Lowland en is gebotteld op 48,9% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Ailsa Bay - Sweet Smoke.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Ailsa Bay
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Lowland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 48.9%