Amaro - Lucano 70cl

€ 16,99
Niet op voorraad

Amaro Lucano bestaat uit een blend van 30 speciaal geselecteerde kruiden die zorgen voor de krachtige en gebalanceerde smaak. Gedurende productie krijg deze infusie een lange rusttijd zodat de smaken goed kunnen ontwikkelen. De krachtige gebalanceerde smaak bevat hints van citrus en florale noten.

Amaro - Lucano Likeur is een heerlijke Likeur van het merk Amaro. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Italy en is gebotteld op 28 % alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Amaro - Lucano.

Citruslikeur is een likeur wat wordt gemaakt van citrusvruchten, zoals sinaasappels en grapefruits. De populairste citrusvrucht die wordt gebruikt bij het maken van een citruslikeur is een citroen, dit wordt ookwel Limoncello genoemd. Citruslikeuren op basis van sinaasappels worden meestal alleen gebruikt bij het maken van cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Likeur, van Creamlikeur tot Whiskylikeur. Maar ook likeuren zoals deze Citruslikeur. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste likeur cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Amaro
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 28%