Sourz - Apple 70cl

€ 10,99
Op voorraad

Sourz mag op geen enkele party ontbreken. Heb oneindig veel plezier met Sourz als shooter of gemixt met andere dranken in shotjes. Zoetzure smaaksensatie die door geen andere fruitlikeur overtroffen wordt. Sourz Apple heeft verse groene appel smaken en aroma’s.

Sourz - Apple Likeur is een heerlijke Fruitlikeur van het merk . Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Schotland en is gebotteld op 15% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Sourz - Apple.

Fruitlikeuren kunnen van bijna elke denkbare vrucht worden gemaakt, en veel mensen maken thuis ook hun eigen fruitlikeur. Populaire voorbeelden zijn kersenlikeur, triple sec (gemaakt van sinaasappel) en Limoncello (gemaakt van citroenen). Fruitlikeuren kunnen worden gebruikt in allerlei cocktails, zoals de bekende Margarita Cocktail, maar worden uiteraard ook puur of met ijs gedronken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 15%